De ce este iti recomandam gadgeturi Cool in birou si cum te influenteaza acestea?

De ce este iti recomandam gadgeturi Cool in birou si cum te influenteaza acestea?

Mediul de lucru este foarte important, iar in spatiul in care lucrezi trebuie sa te simti foarte bine pentru a fi productiv. In spatiile in care nu exista niciun accesoriu sau element care sa te reprezinte, te vei simti strain si nu te vei putea identifica cu rolul tau acolo, cu functia si cu ceea ce trebuie sa faci. Intr-un asemenea context se va instala rapid angoasa si nu te vei mai putea concentra la activitatea ta.

De ce sa iti personalizezi spatiul de lucru si cum il personalizezi cat mai eficient

Spatiul de lucru trebuie sa fie personalizat si sa te reprezinte pentru a te putea integra in el. Nu este greu sa faci asta si nu trebuie sa remodelezi tot spatiul firmei pentru a reusi sa obtii astfel de elemente care sa te ajute sa te simti bine.

Cu un cub de rame foto vei putea sa aduci o mica parte din tine la birou. Nu pune fotografii foarte personale, insa poti adauga o poza cu copiii, cu partenera de viata sau imagini din cele mai fericite concedii, de unde ai amintiri placute.

In plus, un astfel de cub este atat de elegant si interesant incat se va integra perfect in mediul Office si va crea o atmosfera mai interesanta, ajutandu-te sa legi o relatie mai apropiata cu clientul tau, care se va simti incurajat sa fie deschis si comunicativ.

Mai mult confort la locul de munca

Daca alegi de exemplu un ceas led cu ventilator cu siguranta te poti bucura de mai mult confort. Poti pozitiona ventilatorul in directia in care ai nevoie de aer rece si poti urmari cum trece timpul pe un dispozitiv smart si interesant. In plus, un astfel de ceas are si rol decorativ.

Chiar daca nu folosesti ventilatorul cu siguranta poti urmari in continuare ceasul, sau il poti lasa pe birou pentru a aduce o tusa personala spatiului in care lucrezi. Un astfel de ceas se va integra in orice mediu office pentru ca are un aspect smart, aproape futurist.

Functii smart pentru biroul tau

Atunci cand nu vrei ceva iesit din comun asa cum este ceasul de mai sus sau un suport pentru telefon sau gamepad Assasin’s Creed Ezio, o alta varianta este sa alegi pur si simplu un Mouse Pad cu incarcator Wireless care te va ajuta sa aduci functii smart in birou fara sa atragi atentia. Un astfel de dispozitiv te ajuta sa iti incarci telefonul fara sa intinzi numeroase cabluri pe birou, ceea ce va da un aspect interesant in general spatiului tau de lucru pentru ca nu va mai parea acoperit pana la refuz cu obiecte inutile, inclusiv cu cabluri care se innoada.

Elemente smart interesante si de efect care atrag atentia clientilor

Atunci cand lucrezi cu publicul, utilizarea mai multor accesorii smart va atrage imediat atentia clientilor. Spre exemplu, daca biroul iti permite, poti adauga pe el un indicator de vreme rea care va capta imediat interesul. Vei descoperi ca sunt clienti si colegi care te vor pune sa le explici ce fac aceste dispozitive si cum poti citi vremea cu ajutorul lor.

Atunci cand desfasori diverse activitati care implica nevoia de a lasa clientul sa astepte pana cand obtii raspunsuri, asa cum se intampla si la banca, micile accesorii de birou de felul acestora si o atitudine comunicativa te va ajuta sa iti mentii clientul pe loc fara ca acesta sa devina iritat pentru ca este nevoit sa astepte. O alta varianta de accesoriu este termometrul lui Galileo Galilei care nu va ocupa foarte mult spatiu pe birou, dar care va atrage numaidecat atentia celor din jur asupra sa.

De asemenea, pentru cei care nu vor sa se complice, un ceas digital interesant asa cum este cel din magazinul nostru poate sa fie o varianta foarte buna si va arata profi tot timpul.

Acestea sunt doar cateva motive pentru care este recomandat sa iti personalizezi biroul utilizand cele mai moderne si interesante accesorii care sa te ajute sa dai personalitate spatiului tau de lucru. Specialistii recomanda sa alegi obiectele astfel incat sa fie reprezentative pentru tine, dar sa se integreze cu succes in ideea companiei, in specificul activitatii tale si in decorul general.

Comentarii