Cum te ajuta un birou personalizat sa iti desfasori activitatea mai eficient si cum il poti personaliza usor

 Daca lucrezi intr-o corporatie sau intr-un alt tip de institutie, cum ar fi o banca, biroul tau se poate dovedi anost in momentul in care il inaugurezi. Pe langa faptul ca ai cateva culori in jurul tau, toate fiind reprezentative pentru sigla companiei in care activezi, nu va fi nimic care sa te reprezinte inauntru.

 Iti explicam in cele ce urmeaza de ce este recomandat sa ai un birou personalizat si cum te ajuta acesta in activitatea ta. De asemenea, iti oferim mai multe sfaturi de personalizare si iti explicam modul in care biroul tau personalizat ajuta compania pentru care lucrezi.

Lucrezi mai eficient atunci cand biroul te reprezinta

 In momentul in care iti desfasori activitatea intr-un spatiu care te reprezinta in totalitate, iti va fi mult mai usor sa obtii cele mai bune rezultate si sa lucrezi mai cu spor, pentru ca te vei simti integrat in mediul in care te afli. Nu trebuie sa depui un foarte mare efort pentru personalizare.   Este suficient sa ai un cub cu fotografii, asa cum este si cel din magazinul nostru online de cadouri, pe care sa il decorezi cu imaginile dorite si sa il lasi sa se roteasca incet pe masa. Nici macar nu este necesar sa afisezi imagini foarte personale, poti pune poze cu peisaje din calatoriile preferate, iar efectele se vor vedea imediat.

Un birou personalizat te va ajuta sa gestionezi eficient relatiile cu clientii

In momentul in care un client ajunge fata in fata cu un angajat intr-un birou standard, se va simti foarte incordat. Cu siguranta apreciaza undeva in adancul sufletului atentia companiei la detalii si faptul ca s-a straduit sa isi puna elementele de branding peste tot, dar feelingul real este acela ca discuta cu un robot, chiar daca tu te afli in carne si oase in fata clientului.

Avand pe birou un mic element care da personalitate spatiului va diminua incordarea. Nu trebuie sa fie ceva foarte mare sau care sa atraga atentia de la distanta. Un simplu suport de telefon Assasin’s Creed sau un set de luat decizii corecte poate diminua cu mult tensiunea de la birou, prin simplul fapt ca spune ceva despre tine.

Biroul bine aranjat incurajeaza colegii si clientii la interactiune

Asa cum am spus si mai sus, mediul standard la birou poate determina relatii incordate sau foarte reci. In momentul in care esti nou in echipa, ceilalti colegi nu se vor simti atrasi de biroul tau lipsit de personalitate pentru ca nu vor gasi in jurul tau nimic de care sa se lege pentru a comunica.

Daca vrei sa pozezi, de exemplu, intr-o persoana excentrica si interesanta, un ceas de birou cu ventilator este o idee foarte exotica pentru birou. Daca vrei sa arati ca esti o persoana eleganta, un ceas cub cu aspect de lemn este o idee buna, iar atunci cand vrei sa fii colegul gamer, o lampa Pac-Man poate decora discret biroul tau. Toate aceste obiecte spun celor din jurul tau ceva despre tine, ceea ce inseamna ca vor incuraja clientii si colegii la interactiune.

Obiectele de pe birou pot ajuta la formarea unei echipe cu relatii bune intre membri

Atunci cand faci parte dintr-o echipa si esti nou, cu siguranta vrei ca cei din jurul tau sa te integreze. Ti se pare mai logic ca ei sa vina spre tine, decat sa incerci sa te indrepti tu spre ei. Sfatul nostru este sa nu te izolezi singur. Cu cat vei fi mai izolat, cu atat tendita generala va merge in aceeasi directie.

Nimeni nu isi doreste in echipa o persoana stearsa, care se aseaza intr-un colt si care nu mai scoate niciun sunet. Personalizeaza-ti biroul si te vei integra mai usor. Atunci cand ai un suport Star Wars pentru telefon, colegii tai se vor simti incurajati sa te invite la un film.

Daca iti pui pe birou un robotel asamblat de tine sau un arici care face tumbe, colegii te pot invita la diverse evenimente cum ar fi Comi Con sau alte festivaluri si expozitii. Punand un cub cu imagini, interactiunea se va realiza mai natural, colegii din echipa se vor gandi sa te intrebe unde ai facut pozele.

De la micile discutii se leaga marile prietenii care se pot extinde dincolo de peretii companiei!

 

Comentarii