Cum il scoti pe copilul tau din rutina zilelor petrecute in casa? Victury V1 este raspunsul!

In perioadele de pandemie, toti mai multi parinti cauta solutii pentru a se juca mai mult cu copiii lor in interior si pentru a ii tine pe cei mici in casa. In realitate nici nu este foarte greu sa faca asta atunci cand apeleaza la Ropunct pentru a cumpara o minge de interior Victury V1. Aceasta minge pentru sport in casa, a fost inclusa in Top 12 jucarii de catre Fatherly.com si este o minge de fotbal brevetata in SUA. La nivel international este cunoscuta de un numar foarte mare de copii.

Avantajele pe care le ofera aceasta minge pentru interior

Mingea Victury V1 se roteste, se echilibreaza si reactioneaza in slow motion, astfel incat mintea sa invete mai repede si sa construiasca incredere in cazul micilor fotbalisti. Mingea este imbunatatita si are un mod de umflare mai durabil, astfel incat chiar si atunci cand este lovita tare nu se desumfla. De asemenea, are un sistem special de amortizare pentru ca atunci cand cei mici se joaca in interior sa nu distruga mobila si alte obiecte existente in locuinta. De asemenea, aceast minge nu va sparge ferestrele, nu va murdari peretii si nu va distruge mobilierul.

Sistemul include mai multe componente importante:

  • mingea de antrenament Victury conform marimilor standard acceptate in sport;
  • dispozitiv de umflare – nu este necesar heliul, poate fi umflata si cu aer;
  • sistem de instruire video special conceput pentru micii sportivi;
  • antrenamente video create de John Burke de la MaxPreps Soccer, considerat Antrenorul deceniului;
  • repere imprimate pe minge pentru a urmari usor si corect progresul.

Mingea poate tine copiii usor in interior pe vreme rea

Atunci cand afara ninge sau ploua, cu ajutorul mingei Victury copiii vor sta mai cuminti in casa, fara sa ceara mereu afara, avand posibilitatea sa se joace cu mingea in interior. Deoarece aceasta minge nu darama suprafetele, livingul sau dormitorul copilului se poate transforma foarte usor in teren de sport. Acesta se poate juca cu alti prieteni sau chiar cu parintii atunci cand este singur acasa, fara sa se plictiseasca si sa ceara mereu sa iasa in parc.

Dezvoltarea motricitatii cu ajutorul mingii

Jocul cu mingea are ca efect dezvoltarea motricitatii si a coordonarii. Cu ajutorul mingei, copiii se dezvolta fizic si isi dezvolta abilitatile si coordonarea, dar si musculatura. Pentru perioadele reci in care copiii stau mai mult in casa, dar si pentru pandemia actuala cand statul in casa se impune ca metoda de preventie, un astfel de joc este extrem de util pentru toti copiii. O astfel de minge face ca neajunsurile statului in casa, in ceea ce priveste activitatea fizica, sa fie evitate cu usurinta. Copilul se va juca in casa ca afara, in timp ce parintii se pot asigura ca respecta alaturi de intreaga familie regulile de distantare.

Mingea este potrivita atat pentru copiii mici cat si pentru cei mai mari. In timp ce copiii mici se pot juca cu o astfel de minge asa cum doresc, dupa propriile scenarii, copiii mai mari pot urmari instructiunile oferite de John Burke in videoclipurile pe care le ofera pe ghidul care insoteste mingea.

De asemenea, copiii pot sa urmareasca si reperele care sunt imprimate pe minge pentru a vedea progresul atunci cand se joaca in interior. In functie de varsta, aceasta minge poate fi utilizata in mai multe moduri, dar pentru toti copiii va fi la fel de atractiva si interesanta. In plus, culorile sunt si ele foarte atragatoare, imitand cu succes mingile reale de fotbal pe care le utilizeaza marii jucatori in competitiile cunoscute de pasionatii acestui sport.

 

Comentarii