5 idei de cadouri pe care sa le oferi atunci cand mergi in vizita la un scolar

 Persoanele care sunt invitate in vizita la o familie din care fac parte si scolari sau copii care merg la gradinita trebuie sa gandeasca foarte atent cadourile pe care vor sa le ofere. Parintii apreciaza foarte mult cadourile care au legatura cu scoala sau cu educatia in general si, prin urmare, o idee buna ar fi sa se ofere diverse astfel de cadouri utile, cum ar fi rechizite scolare interesante. Din fericire, Ropunct.ro vine cu o serie de astfel de obiecte potrivite pentru orice scolar.

Penar galben tub de vopsea

Un penar galben in forma de tub de vopsea este o idee interesanta de cadou pentru un scolar indiferent de varsta acestuia. Chiar si pentru elevii de liceu este potrivit un astfel de penar foarte interesant si atractiv. Penarul poate gazdui numeroase instrumente de scris si elevul va fi foarte incantat sa il utilizeze.

Un penar Harry Potter

Pentru pasionatii de aceasta serie, un penar Harry Potter este una dintre cele mai interesante idei si cu siguranta va fi apreciat atat de elevi cat si de parintii acestora. Fanii Harry Potter adora sa aiba tot felul de accesorii desprinse din acest film si chiar daca nu sunt alese corect culorile casei potrivite, elevul tot va fi multumit de un astfel de cadou.

O guma dictatoriala

O guma dictatoriala este foarte interesanta si atractiva in mod special pentru elevii care sunt pasionati de istorie, dar va fi folosita cu drag de orice elev. Guma este facuta din materiale de foarte buna calitate si sterge perfect, ceea ce o face apreciata de toti elevii care au incercat-o. In plus, designul plin de detalii, culorile si modul in care este realizata, dar si dimensiunile, fac ca o astfel de guma sa fie etalata cu mandrie la scoala. Fiind o guma de sters mare, aceasta va rezista mult timp. Pentru a fi utilizata mai usor, guma poate sa fie montata si pe capatul creionului.

Ghiozdan jetpack

Un astfel de ghiozdan este potrivit in special pentru elevii mici, din clasele primare sau pentru cei care merg la gradinita. Este cu siguranta un cadou care va face orice copil fericit, dar care ii va multumi inclusiv pe parinti. Designul acestui ghiozdan face ca toate rechizitele sa incapa foarte usor in interiorul lui, dar ajuta de asemenea si la transportul pachetelului si sticlei de apa in mod organizat. In plus, acest rucsac poate ajuta elevul sa se angajeze in diverse jocuri si activitati de tip role play. Orice copil care primeste un astfel de rucsac se va prezenta mandru cu el la scoala sau la gradinita.

Ghiozdan scafandru

La fel ca si produsul de mai sus, un ghiozdan scafandru este un cadou interesant pentru elevii din primii ani de studiu, dar si pentru cei care sunt la gradinita. Acesti elevi au nevoie de obiecte cat mai creative pe care sa le etaleze cu mandrie si interes si care sa ii ajute sa se joace si sa isi dezvolte imaginatia. Avand un astfel de ghiozdan in spate, copilul isi poate imagina mai usor ca este un scafandru plecat in explorare. De asemenea, acesti elevi au suficient spatiu pentru a transporta rechizite, apa si mancare in ghiozdan, in timp ce se bucura si de avantajul oferit de designul foarte original.

Toate aceste idei de cadouri sunt variante foarte bune pentru copii, iar in functie de varsta si de preocuparile pe care micutii le au, pot fi alese cele mai bune cadouri pentru ei. Pentru persoanele care nu stiu foarte multe despre copiii la care merg exista si cadouri care acopera o arie larga de preferinte, asa cum sunt creioanele in forma de bete de toba sau penarele cu imprimeuri precum cel cu Regele Leu. Cu siguranta, pe Ropunct fiecare persoana va gasi cadoul potrivit pentru orice copil, indiferent de varsta.

 

 

 

Comentarii