BigBuy s-a născut din visul a doi antreprenori care au folosit talentul, munca, motivația și efortul pentru a realiza acest lucru.

Această pereche de visători a reușit să se înconjoare cu o echipă de profesioniști dedicați, dedicați excelenței și care au adoptat valorile care au modelat un proiect care continuă să crească exponențial.

În fiecare zi apar noi proiecte provocatoare și inovatoare prin care nu încetăm niciodată să învățăm, deoarece sectorul digital este foarte dinamic și reinventarea trebuie să fie constantă.

BigFamily este alcătuită din acei oameni implicați care sunt dispuși să împărtășească toate cunoștințele lor cu semenii lor. Sunt oameni motivați care trăiesc proiectul ca și cum ar fi al lor și văd cum munca lor de zi cu zi are impact asupra succesului companiei.

În plus, suntem foarte bine îngrijiți! Ceea ce ne înconjoară este fundamental pentru viața noastră de zi cu zi și toate acestea se adaugă la echilibrul vieții noastre profesionale cu viața noastră familială/personală: